POWERED BYAPCOA PARKING Danmark A/S
APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

I APCOA PARKING Danmark A/S udvikler vi hele tiden nye muligheder for dig som kunde og bruger. Se mere på vores hjemmeside.

APCOA PARKING Danmark A/S

ONEPARK A/S er blevet opkøbt af APCOA PARKING Danmark A/S

Ejerskiftet betyder, at det nu ikke længere er muligt at tilgå ONEPARKs hjemmeside. Læs mere om, hvordan du kan henvende dig vedrørende et kontrolgebyr herunder.

Henvendelse vedr. kontrolgebyr udstedt af ONEPARK

Hvis du har modtaget et kontrolgebyr udstedt af ONEPARK, men gerne vil henvende dig omkring dette, beder vi dig sende din henvendelse til følgende mail: kg@europark.dk. Er kontrolgebyret udstedt af EuroPark, beder vi dig i stedet henvende dig via formularen på hjemmesiden europark.dk.

Vi kan kun behandle indsigelsen, hvis den indeholder de følgende informationer:

  • Kontrolgebyrnummer
  • Køretøjets registreringsnummer
  • Fuldt navn og fuld adresse på føreren af køretøjet

Indeholder din mail ikke de ovenstående informationer, kan vi ikke behandle din henvendelse og der kan derfor ikke forventes svar herpå.

Har du oplyst de ovenstående informationer korrekt, kan vi behandle din indsigelse og du kan forvente et svar indenfor kort tid.

Info om opkøbet af ONEPARK

Se mere